Megbízható, használt üzleti laptop

Neves gyártók folyamatosan biztosítanak megbízható laptopokat az üzleti szegmens számára. Ezek a notebookok a belépőszintű otthoni felhasználásra szánt modellekkel szemben erősebb, egyes esetekben fémbetétekkel erősített nagy szilárdságú műanyagból készülnek, ellenállóbbak a külső hatásokkal szemben. Az üzleti laptopok nem csupán ezért hibásodnak meg ritkábban, a belső tervezésre is nagy hangsúlyt fektetnek, mind hardver, mind szoftver szinten.

Bár ebbe szegmensbe szánt készülékek ára akár többszöröse is lehet egy átlagos felhasználásra készült noteszgép áránál, használtan elérhető áron kínálja több kereskedés. A használt és felújított számítástechnikai termékeket forgalmazó PCUnion nem kevesebb, mint 12 hónap garanciát vállal az általuk forgalmazott üzleti laptopokra.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus