Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

notebook

Melyik webáruházból vásároljunk használt laptopot?

Sokan úgy gondolnak egy használt termékre, hogy az rossz minőségű és biztosan hibás, vagy van valami látható sérülés rajta. Ezek miatt a gondolatok miatt a legtöbben elfordulnak a használt műszaki cikkek vásárlásától, amikor valószínűleg tökéletesen jók lennének számára ezek a készülékek.

Lassú laptopod? Bővíts SSD-re !

Lassú laptopod? Bővíts SSD-re !

SSD bővítés, gyorsítás

Felgyorsult világunkban szinte mindenkinek az a legfontosabb, hogy minden azonnal történjen… azonnal hozzák ki az étteremben a friss, meleg ételt vagy azonnal a bekapcsolás gomb megnyomása után induljon el a számítógépünk. Nos, cikkünkben az utóbbiról lesz szó…

SSD bővítés, gyorsítás

Használt laptopot, vagy újat vásároljak?

Egyre több embernek van szüksége hordozható számítógépre, mivel felgyorsult a világ és sok helyen már elvárás, hogy minden helyzetben munkaképesek legyünk. Sajnos sok esetben nem biztosítják a megfelelő felszerelést a munkáltatók, ilyenkor pedig a dolgozónak kell gondoskodni a megbízható és gyors eszközökről.

A szlovák állampolgárok egyötöde nem ismeri a számítógépet

Egy felmérés szerint a szlovákiai emberek csaknem 20 százaléka nem ismeri a számítógépet, és minden informatikai eszköz, vagy platform, mint például egy laptop, vagy tablet kezelése problémát jelent számára.

Megbízható, használt üzleti laptop

Neves gyártók folyamatosan biztosítanak megbízható laptopokat az üzleti szegmens számára. Ezek a notebookok a belépőszintű otthoni felhasználásra szánt modellekkel szemben erősebb, egyes esetekben fémbetétekkel erősített nagy szilárdságú műanyagból készülnek, ellenállóbbak a külső hatásokkal szemben. Az üzleti laptopok nem csupán ezért hibásodnak meg ritkábban, a belső tervezésre is nagy hangsúlyt fektetnek, mind hardver, mind szoftver szinten.

Női laptopok webáruházunkból

Webáruházunkban színes női laptopok értékesítésével főként a hölgyek igényeit próbáljuk kiszolgálni, de természetesen a férfiak számítástechnikával kapcsolatos kívánságait is igyekszünk maradéktalanul kielégíteni több száz raktáron lévő notebook kínálatunkkal.

Notebook

Saját notebook nélkül ma már nem sokra mennénk, nem igaz? Hiszen rengetegszer kerülünk olyan helyzetbe, hogy éppen szükségünk lenne a munkánkra, a projektjeinkre vagy esetleg a személyes fájljainkra. Ilyenkor bizony jól jön, ha van egy hordozható számítógépünk, ahonnan elővarázsolhatjuk mindezeket.

Számítástechnika webáruház és szerviz

Nézzen be webáruházunkba ahol új és használt számítástechnikai alkatrészeket, vásárolhat bomba áron. Böngésszen a vásárolható termékek között és keresse meg az önnek legjobban megfelelő kiegészítőt vagy alkatrészt. Esetleg ha nincsen tisztában azzal, hogy melyik alkatrész a jó a jelenlegi számítógépébe, elbizonytalanodott akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.

Számítástechnikai eszközök verhetetlen áron - PontStudio

Online áruházunkban verhetetlen árakon beszerezheti a következő termékeket: laptop, netbook, számítógép, monitor, nyomtató és kiegészítők, merevlemez, memóriakártya, szoftverek. Ezeken kívül használt eszközökkel, és szervizzel állunk vásárlóink rendelkezésére. Kiemelt termékként értékesítjük a magyar találmányként jegyzett Leonar3Do tervező szoftvert, melyet üzletünkben élőben is kipróbálhatod.

Számítógép javítás

Számítógép javítás a lehető leggyorsabban profi minőségben? Miért vesződne számítógépe szervizbe szállításával, amikor a helyszínen is megoldható a javítás? Ha vírusok és kémprogramok nehezítik gépe használatát, vagy más számítógépes problémákba ütközik, nyugodtan megbízhat a PCVilág szervizben. Azonnali és profi megoldást kínálunk problémájára, mivel gépét az Ön irodájában, otthonában javítjuk.