Miért fontos az esküvői fotós?

Egy neves amerikai fotós szerint a három legfontosabb szolgáltató az esküvőn: a vendéglős, a zenész és az esküvői fotós. A vendéglős, a vendéglő és a zenész kiválasztása a lakodalom miatt fontos, hiszen ha egész este rosszul érzi magát a vendég, az ifjú pár esküvőjéről csak annyi fog az emlékezetében maradni, hogy azon az esküvőn olyan pocsék volt az ennivaló és unalmas a zene. A megfelelő zenész, vendéglő és más szolgáltatók könnyebb kiválasztásához szeretném ajánlani az alábbi oldalt:
http://eskuvoifoto.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=204547 Az esküvői fotós azonban nem csak a lakodalomban játszik fontos szerepet, hanem már a készülődésnél elkezdi megörökíteni a menyasszony hétköznapi lányból királynővé válásának folyamatát.Az esküvő az egyetlen nap, ami kifejezetten a menyasszonyról, az ifjú feleségről szól. A csodálatos menyasszonyról, és a vőlegényről szinte kötelező kreatív, beállított, kültéri fotókat készíteni, amiket szintén csak az esküvői fotós tud olyan színvonalon megoldani, amely fotókat évtizedek múltán is szívesen elővesz a házaspár. A polgári esküvő és a templomi esküvő menetét is meg kell örökíteni, éppen ebben rejlik az esküvői fotózás nehézsége. Egymástól nagyon eltérő fényviszonyok között kell olyan fotókat készíteni, amelyeket saját albumunkban is szívesen látnánk. A szertartásokat a profi esküvői fotós jól ismeri, így nem marad le a legfontosabb pillanatokról, a gyűrűhúzásról, a csókról, vagy akár a templomi esküvőn a fogadalomról. Az esküvő igényes megörökítéséhez nem elég az amatőr szintű felszerelés Egy jól felkészült esküvői fotósnak ráadásul mindenből duplán kell, hogy ott legyen a fotós táskában, hiszen a technika bármikor elromolhat, az esküvőt nem lehet megismételni. Az esküvői fotózás egy életforma, hiszen a fotós egy-egy esküvőn 10-12 órát is végigfotózik, és az esküvő után jön az utómunka. Minden esküvői fotós a nyers képeket "digitális fotólaborban" hozza végleges formába, teszi olyan minőségűvé, amit nyugodt szívvel adhat át a megrendelőnek. A fenti sorok talán mindenkit meggyőznek arról, hogy a nagy fáradsággal, sok időt és pénzt nem kímélve megszervezett esküvő fotózását nem szabad a rokonokra, barátokra bízni, hanem hozzáértő esküvői fotósra.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus