Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Milyen pizza ajánlatokkal vár a Foodbook?

Gyorsan szeretnél, valami nagyon finomat enni és mivel rajongója vagy a pizzának? Arra gondoltál, hogy a mai ebéd akár ez is lehetne? A legjobb pizza ajánlatok rád is várnak az ország egyik legjobb oldalán a www.foodbook.hu oldalon! Ne hagyj ki egy ilyen fantasztikus lehetőséget te sem arra, hogy a legfinomabb pizzákat rendelhesd meg a legjobb áron! Sokan nem is tudják, hogy a kedvenc pizzájukat más étteremben, pizzériában olcsóbban kapja meg, vagy sokkal gazdagabb feltéttel. Nos, a Foodbook.hu lehetőséget ad a válogatásra, a választásra, a böngészésre és a gyors rendelésre is.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus