Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

étel

Milyen pizza ajánlatokkal vár a Foodbook?

Gyorsan szeretnél, valami nagyon finomat enni és mivel rajongója vagy a pizzának? Arra gondoltál, hogy a mai ebéd akár ez is lehetne? A legjobb pizza ajánlatok rád is várnak az ország egyik legjobb oldalán a www.foodbook.hu oldalon! Ne hagyj ki egy ilyen fantasztikus lehetőséget te sem arra, hogy a legfinomabb pizzákat rendelhesd meg a legjobb áron!

Bodza recept

A legjobb Bodza receptek találhatók meg oldalunkon, amennyiben szeretne valami különlegest enni és elkészíteni egy vacsora keretén belül desszertként. Könnyen elkészíthető receptek találhatóak, melyekkel nem csak időt de még pénzt is spórolhat vele. A legegyszerűbb a leggazdaságosabb ételhez tartozik.

Receptek

Még mindig nem tudod mit főzz mára? Nézz be oldalunkra! Hogy miért is? Mert a mi oldalunk a legjobb gasztro portál az országban! Olcsón és gyorsan elkészíthető recepteket olvashatsz itt, amikor már előre kategorizáltunk, hogy könnyebben megtaláld attól függően,hogy mit szeretnél főzni. Több mint 1000 recept várja azt, hogy kipróbáld!

Élelmiszer kiszállítás

Holnap kezdődik végre a jól megérdemelt szabadság? Sátorozni mentek, és be kellene vásárolni? Kattints oldalunkra, és pakolj be a kosárba mindent, amire szükségetek lehet a nyaralás alatt. Konzerveket, tartós élelmiszereket, és mindenféle szükséges apróságot. Add fel élelmiszer rendelésedet, ha a fővárosban laksz, 4 órán belül kiszállítjuk neked az árut. Addig van időd bepakolni a hátizsákokba!

Recept

Receptek, amivel pillanatok alatt elkészíthet nagyon különleges ételeket is. Nem kell a szomszédasszonytól kölcsön kérnie a receptes füzetét.

Recept

Egyszerű receptek, amiket a hírességek is szeretnek. Gondolta volna, hogy az alábbi recept alig öt perc alatt elkészíthető?

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus