Mobil, tablet számlázó program

A papír alapú számlatömb végre el lehet felejteni: a Számlázó App, a kifejezetten mobilra kifejlesztett, modern számlázó program a számlázás modern élményét kínálja.
Nem kell számítógép és internetkapcsolat sem, isz a számlák a mobileszközön tárolódnak. A számlázó program a kész számlát pdf formátumban meg tudja osztani egy felhő alapú tároló segítségével, pl. iCloud vagy DropBox, így a a könyvelő is könnyen rálát a számlákra.
A Számlázó App az App Store-Google Play áruházból díjmentesen letölthető és kipróbálható. Tíz darab elektronikus számla mennyiség alatt ingyen használható, azt meghaladóan jutányos árú előfizetői csomagok közül választhatsz.
A fizetési határidőkre figyelmeztet. A bejövő számlák nyilvántartására is alkalmas. Számtalan praktikus funkciója van, és a vállalkozók igényei szerint folyamatosan fejlesztik. A számlákat akár helyben is kinyomtathatod egy autós, szivargyújtóval működő nyomtatóval. Innovatív, a kor követelményeinek megfelelő és trendi megoldás, élmény használni. A vonatkozó törvényeknek abszolút megfelel.
A Számlázó App a következő készülékeken használható: tablet, mobil, és okostelefon. A Számlázó App a legszuperebb megoldás, ha szeretnél megszabadulni az irodai számlázás vagy a számlatömb felesleges nyűgjétől. A mobil számlázó program tökéletesen mobil és nagyon felhasználóbarát megoldás

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus