Molnárkocsi típusok

Az emeléstechnika egyik legfontosabb és legtöbbet használt eszköze a molnárkocsi. Számos kialakítású molnárkocsit hoztak már létre, hogy megkönnyítsék a munkát a különböző logisztikai raktárakban, az élelmiszeriparban, építőiparban, a mezőgazdaságban és a költöztetésnél.

A hagyományos molnárkocsit sokszor rekeszszállító kocsinak is szokták nevezni, mivel ennek a típusnak nem változott a kialakítása az évek folyamán. AZ első példányokat az 1900-as évek elején fejlesztették ki és azóta is megállíthatatlanul terjednek a világon, mint az anyagmozgatás egyik leghatékonyabb segítői.

A lépcsőjáró molnárkocsik sok dologban hasonlítanak a hagyományosokhoz, azonban az egyszerű kerék helyett egy három kisebb kerékből álló kerék található, ami megkönnyíti a lépcsőn való közlekedést. Egyre jobban elterjed, mivel sok esetben nem megbízhatóan működik a lift.

Ezek egyik összefoglaló típusa az összecsukható molnárkocsi, ami nagy segítség lehet, ha helyszűkében vagyunk.

Tekintse meg az Emelőwebshop széles molnárkocsi kínálatát és válasszon olyan kocsit, mely a legjobban illik az elvégzendő feladathoz! Tudjon meg többet a molnárkocsikról a linkre kattintva, vagy ismerje meg jobban a speciális kialakítású molnárkocsikat itt, illetve itt is többet tudhat meg!

Még nincs szavazat