Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Molnárkocsi típusok

Az emeléstechnika egyik legfontosabb és legtöbbet használt eszköze a molnárkocsi. Számos kialakítású molnárkocsit hoztak már létre, hogy megkönnyítsék a munkát a különböző logisztikai raktárakban, az élelmiszeriparban, építőiparban, a mezőgazdaságban és a költöztetésnél.

A hagyományos molnárkocsit sokszor rekeszszállító kocsinak is szokták nevezni, mivel ennek a típusnak nem változott a kialakítása az évek folyamán. AZ első példányokat az 1900-as évek elején fejlesztették ki és azóta is megállíthatatlanul terjednek a világon, mint az anyagmozgatás egyik leghatékonyabb segítői.

A lépcsőjáró molnárkocsik sok dologban hasonlítanak a hagyományosokhoz, azonban az egyszerű kerék helyett egy három kisebb kerékből álló kerék található, ami megkönnyíti a lépcsőn való közlekedést. Egyre jobban elterjed, mivel sok esetben nem megbízhatóan működik a lift.

Ezek egyik összefoglaló típusa az összecsukható molnárkocsi, ami nagy segítség lehet, ha helyszűkében vagyunk.

Tekintse meg az Emelőwebshop széles molnárkocsi kínálatát és válasszon olyan kocsit, mely a legjobban illik az elvégzendő feladathoz! Tudjon meg többet a molnárkocsikról a linkre kattintva, vagy ismerje meg jobban a speciális kialakítású molnárkocsikat itt, illetve itt is többet tudhat meg!

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus