Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Műköröm

A műköröm típusának kiválasztásánál tudnunk kell milyen mértékben használjuk körmeinket, valamint milyen életvitelünk van, amelyhez a különféle körömdíszítésnek is alkalmazkodniuk kell. Gondolhatunk itt a munkahelyi etikettre, vagy akár a személyes életünkre, tevékenységeinkre, amelyek már maga a köröm formát és a köröm hosszát is meghatározzák a műkörmös számára a kiindulási alapokat. Egy körömdíszítésnél így már a megfelelő alapanyagokat, színeket ki lehet választani, melyek után maga a díszítés jut főszerephez. Így a műkörmösnek szükséges van vagy már korábban elkészített, vagy mások által kreált műköröm minták képeire, melyek mint hasznos iránymutatók meghatározzák a körömdíszítések fajtáit, a díszítők elhelyezését, valamint a színek harmóniáját is. Ezt kihasználva ötleteket meríthetnek legújabb munkájukhoz, amelyek mindig a vendégek szépségét kell, hogy szolgálják.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus