Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Való Világ 6. szavazás

2014-ben is a lét a tét! Január 12-én indul Magyarország legnagyobb reality showja a Való Világ 6. az RTLII-N. Hogy kiderüljön kik lesznek a VV6 szereplői arra még egy kicsit várnunk kell. A Való Világ 6 szavazás teljesen megújul az új szériában. Okostelefon segítségével ingyenesen lehet majd szavazni kedvenc versenyzőnkre. A Való Világ szavazó alkalmazás letöltése valószínűleg az rtlklub honlapjára lesz elérhető. Több újdonságot tartogat a VV6. Megújult villa, új kategória, érdekes fazonok és szexis cicák. Lesz eset 9 után cenzúrázatlan összefoglaló.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus