Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Műköröm blog

A körmök szépsége a nőknek igen fontos. Mindig szépek és ápoltak legyenek, valamint mindig képviseljék az éppen aktuális divattrendet, mindamellett, hogy az öltözködésükhöz épp úgy, mint egyéni ízlésvilágukhoz igazodni képes legyen. Ehhez a műköröm az egyik leginkább megfelelő választás, hiszen a tartóssága mellett, nem csak helyet ad a nagyobb körömfelületnek, amelyre bármilyen színvilágot elkészíthetünk, de a különféle beépíthető díszeknek is helyet ad anélkül, hogy azok tartósságát megkérdőjeleznénk, mint az egyszerű lakkozás esetében mondhatjuk. Nem csak a divat határozza meg milyen körömdíszítés készül el körmeinken, hiszen mi magunk is felhasználhatjuk ismereteinket ahhoz, hogy már kész tervvel álljunk elő a körmös szakemberünknél. A divat az egyik kiinduló pont, mely színeket befolyásolja, de mint mindenki egyéni ízléssel rendelkezik, ez könnyen saját stílusunkhoz formálható.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus