Melyik webáruházból vásároljunk használt laptopot?

Sokan úgy gondolnak egy használt termékre, hogy az rossz minőségű és biztosan hibás, vagy van valami látható sérülés rajta. Ezek miatt a gondolatok miatt a legtöbben elfordulnak a használt műszaki cikkek vásárlásától, amikor valószínűleg tökéletesen jók lennének számára ezek a készülékek. Ezzel a bejegyzéssel szeretnénk eloszlatni pár kételyt a használt eszközökről és mutatni egy megbízható boltot, ahonnan kiváló állapotban lévő használt laptopokat szerezhet be.

Miért is lehet jó megoldás a használt notebook?

Ma már egyre jobban összemosdóik a laptop és notebook kifejezés, a legtöbben egy fogalomként kezelik a kettőt, ami a múltban még nem volt így. Egy laptopnál fontos, hogy könnyen hordozható legyen és sokáig bírja az akkumulátor. Viszont ha nem fontos számunkra annyira a hordozhatóság, akkor a teljesítmény és felbontás fontosabb szempontok lehetnek számunkra. Egy teljesen új notebookért, természetesen teljesítménytől függően már minimum 120.000 forintot is elkérnek és akkor egy nagyon lassú, belépő szintű modellről beszélünk. A komolyabb gépeket meg sem kapjuk 200.000 forint alatt és ezeken még mindig nem beszélhetünk új játékok futtatásáról. Egy átlagos gamer laptop pedig minimum 250.000, de inkább 300.000 forintnál kezdődik. Sajnos nem mindenki engedheti meg magának, hogy egy vadi új laptopot vásároljon. Számukra kiváló megoldást jelenthet egy használt notebook megvétele.

Honnan vásároljunk használt laptopot, ami még ráadásul garanciával is rendelkezik?

A Westnotebook webáruházban megtalálja azokat a használt laptopokat, melyek megkönnyíthetik életét. Számos notebook várja, hogy hazavigyék. Mindegyik árkategóriában talál magának gépet, akár már 60.000 forinttól is, de ha játszani is szeretne a legújabb játékokkal, akkor gamer laptopot is megtalál. Mindegyik termékre mininum 6 hónap garanciát biztosít a Westnotebook csapata, de sok notebooknál még nem járt a gyári garancia, de ez úgyis mindenhol fel van tűntetve. Élőben is megtekintheti és ki is próbálhatja a laptopokat, ehhez csak a Móricz Zsigmond körtérig kell elmennie.

Ha nincs kerete új gépekre, akkor tekintse meg a Westnotebook használt laptop és notebook termékeit, melyek még garanciával is rendelkeznek. Nem fogja megbánni!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus