Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

műköröm készítés

Zselés műköröm készítés

A műköröm készítés egyik lehetőség a zselével való dolgozás, az aminek lehetőségét kihasználva el tudjuk készíteni folyamatosan a körmeinket. Akár hobbi szerűen végezhetjük ezt a tevékenységet, akár magunk is beletanulhatunk, hisze minden segítséget megtalálunk már hozzá, hogy szakszerű körmöket készítsünk.

Műköröm kellékek

Műköröm alapanyag webáruházunkban minőségi termékek közül választhat, nálunk mindent megtalál, ami a professzionális és az otthoni kéz és lábápoláshoz szükséges. Termékpalettánkban több száz színes zselé, színes porcelán, építő zselé található és még számtalan fejlesztés hogy a műkörmösök addig nem ismert szintekre juthassanak el.

Műköröm

Amikor neked is elindul az utad a szépségszakmában keresed mit is tudnál többet magadból mutatni. A műköröm készítés segítségével te is kifejezheted szépérzéket, elő jön a kreatív tudat, s megvalósul minden ötletes mozdulat. Amikor neked is kell a tanulság, előveszel néhány korábbi mintát. Ezeket próbálod meg tovább fejleszteni, de lehet, hogy pont mással kellene kezdened.

Műköröm blog

A körmök szépsége a nőknek igen fontos. Mindig szépek és ápoltak legyenek, valamint mindig képviseljék az éppen aktuális divattrendet, mindamellett, hogy az öltözködésükhöz épp úgy, mint egyéni ízlésvilágukhoz igazodni képes legyen.

Műköröm készítés

A műköröm készítés komplex munkát és sok figyelmet kíván. Minden műköröm készítési szakasz lényeges lépéseket tartalmaz. Az oldalon ezeket a szakaszokat részletezzük a műkörmösök számára. Az előkészítő szakasztól indulva, az építési szakaszon át itt mindent megtanulhatsz.

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus