Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Műköröm tanfolyam

Műköröm tanfolyam az ország minden részén a Diamond Nails szakemberei oktatásával. Azoknak, akik szeretnének maguknak egy divatos szakmát, akár főállásban, akár kiegészítő keresetüket szeretnék ily módon megszerezni, azoknak remek lehetőségük adódik ezzel a tanfolyammal. Tanfolyamaink kis létszáma biztosítja tanulóinkat, hogy szakképzett oktatóink mindenkire maximális figyelmet tudnak fordítani, mind az elméleti, mind a gyakorlati órák folyamán. A sikeres vizsga letételét követően OKJ-s bizonyítványt kapnak tanulóink. Az így más műkörmös szakemberek számára, továbbképzéseket biztosítunk,a melyekben megismerhetik és elsajátíthatják a legkülönfélébb körömdíszítéseket. Nem csak az alapanyag használatot és a technikákat, de a színekkel való bánásmódot, vagyis a kreativitásuk fejlesztése is szakoktatóink célja közé tartozik. Színes, érdekes, kreatív szakma ez, amely igen népszerű a hölgyek körében. Felső korhatártól független, így bárki megtanulhatja és elsajátíthatja a műkörömépítés minden fortélyát.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus