Négycsillagos kastély szálló

Töltődjön fel az Eger közelében fekvő Noszvajon az Oxigén Hotelben. A páratlan természeti környezet olyan energiával ruházza fel az ide látogatókat, hogy garantáltan vissza fognak térni a jövőben. Az Oxigén Hotel wellness részlege megadja mindazt vendégeinek, amire igazán vágynak. Ha Önt is nyomasztják a szürke hétköznapok, akkor látogasson el hozzánk egy testi, lelki feltöltődésre.

A hoteltől nem messze található Eger városa, így akik szeretnének egy kis nyüzsgést is nyaralásuk során, azok könnyedén elérhetik hazánk egyik legszebb városát, legpatinánsabb borvidékét.

Jöjjön és látogassa meg honlapunkat, ahol számos további információt szerezhet szolgáltatásainkról, ajánlatainkról.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus