Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Nem mindegy hogyan készül az Energetikai Tanúsítvány?

Az Energiatanúsítvány készítése történhet alapos munka után, és felületesen is.

Sok mindent hallani az Energetikai Tanúsítványok készítésével kapcsolatban. Sok lakástulajdonos arról számolt be, hogy a tanúsító ki sem ment megnézni az ingatlant, kért egy alaprajzot, néhány adatot, és abból elkészítette az energiatanúsítványt. Eléggé felelőtlen megoldási mód, hiszen biztosan nem lesz pontos a számítás, így a kiállított tanúsítvány sem fogja a valós adatokat tükrözni.

AZ igazán profik komoly szoftveres háttérrel dolgoznak. Az alapos helyszíni felmérés után, következnek a számítások. A szoftver segítségével lehetőség van a különböző módosításoknak az épület energia felhasználására gyakorolt hatását elemezni.

A fűtött teret határoló szerkezetekre vonatkozó módosítások megadása után, látható mennyire javulnak az energetikai jellemzők, ha kicseréli a bejárati ajtót, belső ajtót, az ablakokat, szigeteli a falakat, födémet, és a padlót.

A gépészeti rendszerekre is különböző módosításokat adhatunk meg. Szóba jöhet kazáncsere, fűtési rendszer, hűtési rendszer, légtechnikai rendszer, melegvíz termelő rendszer cseréje. Ebben az esetben is tudunk várható költségeket megadni, és megtérülési adatokat számolni.

Ha ön megrendelő lenne, melyik Energetikai Tanúsítványért fizetne szívesen?
Egy olyanért, ami nem is tükrözi a valós adatokat, vagy olyanért, amely valóban tartalmaz hasznos információkat a lakástulajdonos számára?

Energiatanúsítvány készítése profikkal

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)