Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Nyaralók biztosítása online

Speciális lakásbiztosítás online tartalmakkal! Biztosítsa nyári lakását az év összes részén egy olyas fajta lakásbiztosítás program felhasználásával, amely teljes mértékben az amolyan épületekre van kialakítva, amely egy nyaraló jelzőit veszi alapul. Az ember nem lehet weekend házában egy esztendő nagy szakaszában, ezen oknál fogva az hihetetlenül ki van téve az időjárás szeszélyének, ezen felül a kifosztás veszélye szint úgy töretlenül jelentkezik. Emiatt kívánatos lakásbiztosítást szerződni ezekre a házakra is, melynek segítségével borzasztó pénzkiesés megszenvedésétől tarthatja távol magát. A nyaralóbiztosítás blogon ezeken felüli fontos útmutatásokat és egy lakásbiztosítás kalkulátort szintúgy böngészhet ezek után.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus