Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Clipper: a fém- és műanyagipari gyártóvállalatok fejlődésgenerátora

Cégünk több mint 16 éves múlttal rendelkező szoftverfejlesztő cég, amely műanyagipari és fémipari vállalatoknak kínál iparágspecifikus megoldásokat.

Az ERP rendszer a vállalati erőforrás-tervező (Enterprise Resource Planning) rövidítése.

A vállalatirányítási információs rendszerekbe mindazon folyamatok integrálhatóak, melyek egy vállalat üzletmenetében előfordulhatnak, ide értve a vállalkozás irányításának, a termékek előállításának, illetve azok értékesítésének feladatait is.

A Clip-ERP Hungary Kft. a CLIPPER nevű termelésirányítási rendszerrel és annak hazai forgalmazásával és támogatásával immáron 2003-óta foglalkozik.

Ismerje meg a vállalati erőforrás tervezés (ERP rendszer) folyamatát, annak fontosságát és a cégre gyakorolt pozitív előnyeit, melyek a munkaerő és a költséghatékony működésben jelentkeznek.

Modern világunk hatékony termelési folyamatához elengedhetetlen egy jól megtervezett logisztikai rendszer, amely feladata a termelés végrehajtásához szükséges anyagok biztosítsa és a megrendelő irányába legyártott késztermék időre ütemezett továbbítsa. Ehhez kínál tökéletes megoldást MRP rendszerünk vagy más néven anyagszükséglet tervezőnk.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a szoftver iránt, weboldalon található elérhetőségeinken felveheti velünk a kapcsolatot. Szeretettel várjuk jelentkezését.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus