Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Sütemény receptek

Készítsél gyorsan csokoládés pitét, amivel vendégeidet megkínálhatod. A recept nem bonyolult csak néhány alapanyag kell hozzá és nagyon hamar készen is, van. Akkor lássuk a receptet, ami az alábbiakból áll: 18 dkg vajat 18 dkg cukorral habosra keverünk, tovább keverve hozzáadunk 18 dkg sütőben puhított csokoládét, vagy 6 dkg kakaót és 2 evőkanál cukrot, egyenként 6 egész tojást és 9 dkg lisztet. Jól összekeverjük és vajjal kikent, liszttel kiszórt tepsibe öntjük, azután közép meleg sütőben lassan sütjük. Külön tejszínhabot adunk hozzá. Ennél a süteménynél nagyon fontos a hosszas keverés, mind a tojások hozzáadása előtt, mind utána. Mit szólsz hozzá? Ízleni fog a vendégeidnek? Szerintem biztosan.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus