Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

sütemény

Anya, a sütemény receptek közül válassz kérlek

Anyu, kérlek szépen a sütemény receptekből válaszd ki, hogy mit szeretnél, hogy én készítsek el az évfordulótokra. Tudod minden nap dolgozom, nem lesz időm az utolsó percben nekiszökni. Ha nem tudsz a sütemény receptek közül választani amik vannak otthon, akkor emailba küldök párat amiket már én is kipróbáltam és beváltak.

Sütemény receptek

Készítsél gyorsan csokoládés pitét, amivel vendégeidet megkínálhatod. A recept nem bonyolult csak néhány alapanyag kell hozzá és nagyon hamar készen is, van. Akkor lássuk a receptet, ami az alábbiakból áll: 18 dkg vajat 18 dkg cukorral habosra keverünk, tovább keverve hozzáadunk 18 dkg sütőben puhított csokoládét, vagy 6 dkg kakaót és 2 evőkanál cukrot, egyenként 6 egész tojást és 9 dkg lisztet.

Sütemény receptek

A legfinomabb sütik, kipróbált és bevált receptek, finomságok ahogy Ti sütitek. Online sütemény szakácskönyv, töltsd fel a kedvenceid te is. Készíts saját szakácskönyvet, vagy szólj hozzá ha te tudsz egy finomabb, vagy egyszerűbb változatot is.

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus