Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

sütemény

Anya, a sütemény receptek közül válassz kérlek

Anyu, kérlek szépen a sütemény receptekből válaszd ki, hogy mit szeretnél, hogy én készítsek el az évfordulótokra. Tudod minden nap dolgozom, nem lesz időm az utolsó percben nekiszökni. Ha nem tudsz a sütemény receptek közül választani amik vannak otthon, akkor emailba küldök párat amiket már én is kipróbáltam és beváltak.

Sütemény receptek

Készítsél gyorsan csokoládés pitét, amivel vendégeidet megkínálhatod. A recept nem bonyolult csak néhány alapanyag kell hozzá és nagyon hamar készen is, van. Akkor lássuk a receptet, ami az alábbiakból áll: 18 dkg vajat 18 dkg cukorral habosra keverünk, tovább keverve hozzáadunk 18 dkg sütőben puhított csokoládét, vagy 6 dkg kakaót és 2 evőkanál cukrot, egyenként 6 egész tojást és 9 dkg lisztet.

Sütemény receptek

A legfinomabb sütik, kipróbált és bevált receptek, finomságok ahogy Ti sütitek. Online sütemény szakácskönyv, töltsd fel a kedvenceid te is. Készíts saját szakácskönyvet, vagy szólj hozzá ha te tudsz egy finomabb, vagy egyszerűbb változatot is.