Teraszburkolat

Teraszburkolatok fejlődésnek és a modern technológiai megoldásoknak köszönhetően a ma teraszburkolatai már nem repednek nem szálkásoknak nem korhadnak és hihetetlenül egyszerűen, fektethetőek beépíthetőek bármely környezetbe.

Bambusz műanyag teraszburkolat

Mi letettük a voksot a környezet mellett ezért csak újrahasznosított alapanyagokat használunk fel a gyártás során. A Blue Market kültéri burkolata 60% Bambuszt és 40% HDPE Műanyagot tartalmaz. Mindamellett, hogy egy rendkívül tartós ellenálló és esztétikus kültéri burkolatot kapsz még az otthonod is zöldebb lesz általa.

WPC teraszburkolat előállításához bambusz por, HDPE és egyéb adalékanyagokat keverünk össze majd extrudált és magas nyomású, hőmérsékletű gépen állítjuk elő. Bambusz rost tartalma miatt a WPC teraszburkolat nem csak magas anti-UV-és időjárásálló, hanem könnyen megmunkálható is. A WPC teraszburkolat kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, nagymértékben ellenáll a nedvességnek és a termeszeknek, nem rohad, nem reped, nem szálkásodik. A WPC teraszburkolat biztonságos, környezetbarát alternatívája a kültéri burkolatoknak.

Forrás: www.teraszburkolat.com

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus