Tippek, trükkök a harisnyákról az igazi nőknek

Hogyan válasszunk harisnyát ? Trükkök a harisnya felhúzásához. Méret táblázatokhoz segítség, Hogyan legyünk trendik ?

Napjainkban a női harisnyanadrágok és harisnyák kínálata rendkívül széles. Választásod igényeidtől, kreativitásodtól, személyes stílusodtól függ. Legyen célod akár a klasszikus elegancia, a trendi megjelenés, vagy a modern divat, a harisnyanadrágok sokoldalú kínálata lehetővé teszi számodra a kívánt megjelenést. A harisnyawebshop elérhetővé teszi számodra a bőséges kínálatot, barátságos áron.

Hogyan válasszunk harisnyát:
A vastagságot, áttetszőséget igazítsd az időjáráshoz, nyáron jöhet az áttetszőbb, télen a vastagabb darab. Minél kisebb a harisnya "den" száma, annál vékonyabb. A legfinomabb jelenleg a 8 den-es termék, de 300 den-es kivitel is létezik. Néz meg, milyen vastagság milyen időjáráshoz ajánlott.
Ahhoz, hogy kényelmesen érezd magad a harisnyában, jól mutasson rajtad és strapabíró legyen, nagyon fontos a megfelelő méret. A mérettáblázat adatai csak tájékoztató jellegűek, általában beválik, ha a magasságodat veszed jobban figyelembe és bizonytalanság esetén a nagyobbat választod.
Alakformáló és pushup hatású harisnyanadrággal sokkal csinosabbnak tűnhetsz.
Necc harisnyanadrágokkal gyerekjáték a hódítás és bármilyen szett kiegészítésére találhatsz belőle megfelelő modellt.
Egy színes basic darabbal a laza, sportos viselet is lehet nőies, a hozzád illő szín egyedivé, magabiztossá tehet. Próbáld ki a narancsot, a lilát, vagy a pirosat.
Az anyagot jelző rövidítések: a CO pamutot, a WO gyapjút, a PAC akrilt, a PA nylont, a PUE elasztánt jelent.
Figyeld az aktuális trendet, ezt igazítsd stílusodhoz.
Keresd az európai gyártók termékeit (olasz, lengyel minőségi márkákat).
Ami biztos, az otthoni harisnyakészleted felújításával sokat emelhetsz öltözködésed színvonalán, hiszen a megfelelő kombinációkkal különféle stílusokat érhetsz el.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus