Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Irodai világítás

A fény hatást gyakorol az emberek hangulatára, a hatékonyság is nagyban függ tőle. A nem megfelelő fényviszonyok ráadásul az egészséget is negatívan befolyásolják. Éppen ezért a világítást nem csak otthonunkban szükséges optimálisan kialakítani, hanem a munkahelyünkön is. Egy irodai dolgozó napi 8-10 órát is a munkahelyén tölt, ezért biztosítani kell neki az ideális körülményeket, a gördülékeny munkavégzés érdekében, ebbe pedig a világítás megtervezése is beletartozik.
A szem állandó adaptációs kényszerét érdemes kiküszöbölni, ellenkező esetben ugyanis ez balesetekhez is vezethet, ráadásul kifáradást, pontatlanságot is eredményezhet.

Az irodában arra is kell figyelni az irodai világítás során, hogy a számítógépen ne tükröződjön vissza a fény, mert az zavaró a dolgozó számára. Az sem mindegy, hogy milyen a színhőmérséklet, a legjobb választásnak a fehér, nappali vagy semleges fehér fények bizonyulnak. A meleg fehér fények azért nem alkalmasak az irodai környezetbe, mert jellemzően nyugtató, altató hatásúak. A hideg fehér fényviszonyoktól pedig elfárad a szemünk.
Az olyan területekre, ahol alacsony az üzemidő célszerű kevesebb költségekkel járó beruházást telepíteni, erre kiválóak a halogén izzók, fénycsövek.

A fénycsövek óriási előnye, hogy hosszú az élettartamuk és porzártak. Ma már olyan modern fénycsöveket gyártanak, amelyek tartalmaznak mágneses, illetve elektronikus előtéteket, ezáltal a felkapcsolást követően nem kell számítanunk a kellemetlen villogásra.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus