Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Tíz egészséges snack a focimeccsekre

Mától a fél ország ott ül a tv előtt, hogy szurkoljon a foci vb meccsein. Világos, hogy ennyi feszültség hatására a focirajongóknak elegendő „idegerősítőre” van szükségük, fogy a sör, chips, sok egészségtelen és hizlaló rágcsálnivaló. Vannak azonban egészséges rágnivalók is, amelyekkel le tudjuk vezetni az izgalmakat – és nem szedünk fel fölösleges kilókat.

Zászlós nyárs

A zöldséges nyárs nagyon alkalmas harapnivaló, és gyorsan elkészíthető. Csak sajtot kell kockára vágni, a húst kedvelők használhatnak mellé kolbászt, húsgombócot, vagy mini sültkolbász szeleteket. A kedvenc zászló színeit is ki lehet választani... Fekete olívabogyóval, vörös mini paradicsommal és sárga paprikával feltűzhetik például a német nemzeti zászlót. Aki inkább a gyümölcsöt kedveli, abból is elkészítheti a nyársat a nemzeti színekben...

Még nincs szavazat