Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Továbbképzés home office-ban a HRsiker e-learning tananyagaival

Napjainkban egyre elterjedtebb a home office, azaz az otthonról végzett munka, amely során a szobádból látod el a céges feladataidat.
Aki rugalmasan és hatékonyan be tudja osztani az idejét az remekül tudja munkáját tanulással, önképzéssel kiegészíteni. Egy online zajló képzésen bárki, bármikor részt vehet. Tudása, felkészültsége mégis nyomon követhető lesz a cég részéről, az egyéni teljesítmény mérhető és számonkérhetővé válik.

A HRsiker e-learning tananyagainak segítségével bármilyen továbbképzés, tréning megvalósítható. Ilyenek például az értékesítés, marketing, jogi, munkavédelmi és piackutatás tréningek.
A vállalati kommunikáció területén elérhető tananyagok száma is folyamatosan bővül.

További információk: hrsiker.hu

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus