Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Tudakozó Plusz Blog

A Tudakozó Plusz Blog az idei év elején (2016) indította el a blog oldalát, mivel a régi tudakozó adatbázisa már nem volt igen népszerű az internetes böngészők előtt, így az oldal üzemeltetője úgy döntött inkább érdekes cikket fog az oldalon keresztül nyilvánoságra hozni, minthogy üresen üzemeljen az oldala. Természetesen ezen az oldalon is kategóriákra vannak osztva a cikket, de még tagok felsorolása is megtalálható az oldal látogatottságában, így könnyedén eljuthatunk az általunk legérdekesebb cikkekhez a tudakozó plusz oldalán keresztül.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus