Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Reklámfilm forgatás, imázsfilm készítés, image video készítés -AZT Média Kft.

Az AZT

Média Kft. fiatal, tettre kész csapatának tagjai mozgóképkészítéssel foglalkoznak.
A mozgókép az életünk, legyen szó bármelyik műfajról: játékfilm, reklamfilm forgatas, image film készítés, image video keszites. Reklámfilm forgatás terén szignifikáns tapasztalattal bírunk, kreatív csapatunk tagjai tapasztaltak nemcsak a reklámok és videoklip készítés világában, hanem játékfilmekben is tevékenykednek, és ismerik a
naprekész trendeket és figyelemre méltó szakmai tapasztalattal bírnak. Imazsfilm forgatas: vállalkozások valamint magánszemélyek számára is elérhető az imazsfilm készites, imagefilm, promóciós film elkészítése, ezekben egy vállalkozás, intézmény vagy márka kerül bemutatásra. Ötletgazdag megoldásokat próbálunk találni, ami maximálisan
kielégíti a kliensünk egyéni igényeit.
Olyanféle produkciók kivitelezése a célunk, ami globálisan is versenyképes, de mindezt költséghatékonyan. Kulcsfontosságú nekünk az
ügyfeleink elégedettsége, legyen szó bármely stílusról vagy műfajról.
Reklámfilmjeink több díjat begyűjtöttek. Nagyon fontos számunkra a rövid műfaj kisjátékfilmjeink és animációs rövidfilmjeink terén, ezek rendszeresen jelen vannak magyar illetve külföldi fesztiválokon.
A cégvezető Schneider Ákos közgazdász diplomával és filmesztétikai
abszolutóriummal rendelkezik.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus