Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Zuma indiai játék

"Zuma indiai golyó" - régi játék új bónuszokkal

A Zuma játék elve számos rejtvényben használható. A golyók helyett drágakövek vagy gyümölcsök használhatók, és a szokásos béka helyett más állatok vagy élettelen tárgyak. Az egyik ilyen verzió az "Indian Balls" játék. A játék szabályai ugyanazok maradnak, de a békének, aki mindenki szeretett, az elefánt játssza a fő szerepet.

A hálózatban ez a fajta Zuma Deluxe más néven található - "indiai Zuma" vagy "Mágikus golyók".

A játék leírása "Indian Balls"

Az online játék tervezése az ősi India szellemében stilizált, a játéktér, az indiai minták díszítik a golyókat és az elefántot. A gondosan megtervezett színes grafika lehetővé teszi, hogy kényelmesen játszhasson azzal, hogy kibővíti a puzzle teljes képernyőjét. A labdák eltávolításának folyamatát ritmikus meditatív zenével kísérik.

A képernyő közepén egy elefánt őrzi a földalatti labirintus bejáratát. Zárt állapotban a labirintus ajtaja lótuszvirágnak tűnik. A spirálok a képernyő közepéig több színű golyók láncolatát mozogják. Amint a labdák lánca közeledik, a bejárat megkezdődik.

A Zuma játék feladata, hogy eltávolítsa a golyókat, mielőtt eljutnak a labirintusba.

Be kell, hogy ellenőrizd az elefántot, és készíts az egérrel.

A játék teljes verziója - 25 szint - minden felhasználó számára regisztráció nélkül elérhető. Minden kitöltött szintet a térképen drágakővel jelöltek meg. A szint visszajátszásához kattintson a megfelelő kőre.

A játékszabályok "indiai Zuma golyók"

A golyók eltávolításához elefántból kell lőni őket. A cél csak olyan golyóknál szükséges, amelyek színe megegyezik a lövedék színével. Tehát egy piros lövedék csak akkor távolíthatja el a piros golyókat, kék - kéket és így tovább.

Csak egy, legalább három, azonos színű golyóból álló fürt eltávolításra kerül.

Az első szinten a játékosnak három élete van, amelyeket minden veszteség után töltenek el.

A labda láncának pályája minden szinten bonyolultabbá válik. A legegyszerűbb módja a lánc megcélzásának, amikor az első körben megy. Bizonyos szinteken a labda pálya felborulhat és földalatti is lehet, ami nehezebb beléptetni őket.

Minden szinten a lánc gyorsabban és gyorsabban mozog. Néhány szinten két golyó láncolatával párhuzamosan kell harcolnia.
A passzoló játék titkai "indiai golyók"

Tudva, hogy milyen színű lesz a következő két kagyló, meg tudod tervezni a cselekedeteidet. Tehát egy elefánt csomagtartójában megragadta a labdát, amelyet jelenleg lőttek. A köves kő színét az állat díszítésében meghatározhatja a második lövedék színét. Megnyomhatja a szóközt, és a két kagyló kicseréli a helyeket.

Meg lehet szabadulni a rossz színű lövedéktől az oldalra való felvételhez. A labda beléphet a láncba, és ott vagy oda repülhet a pályáról. Az ilyen hiányosságok számát az általános statisztikák jelzik.

A játék egyes pillanataiban megjelenhetnek a lánc labdái, amelyeken a bomba képe látható. Ha eltávolít egy monokróm léggömböt egy ilyen bombával együtt, felrobban, és megsemmisít több szomszédos golyót. Hasonló bónuszok ingyen állnak rendelkezésre.

Időről időre aranyérmek jelenhetnek meg a láncon kívül. Ahhoz, hogy extra pontokat szerezzen, meg kell szakítania a láncot az érme köré és lőni egy bármilyen színű golyóval.

Segítségével az elefánt foglalkozik egy lánc golyó, akkor áthalad az idő, a pontosság és a sebesség a reakció.

A "Indian Balls" játék ingyen online és regisztráció nélkül játszható le. Indie játék

Még nincs szavazat