Zuma indiai játék

"Zuma indiai golyó" - régi játék új bónuszokkal

A Zuma játék elve számos rejtvényben használható. A golyók helyett drágakövek vagy gyümölcsök használhatók, és a szokásos béka helyett más állatok vagy élettelen tárgyak. Az egyik ilyen verzió az "Indian Balls" játék. A játék szabályai ugyanazok maradnak, de a békének, aki mindenki szeretett, az elefánt játssza a fő szerepet.

A hálózatban ez a fajta Zuma Deluxe más néven található - "indiai Zuma" vagy "Mágikus golyók".

A játék leírása "Indian Balls"

Az online játék tervezése az ősi India szellemében stilizált, a játéktér, az indiai minták díszítik a golyókat és az elefántot. A gondosan megtervezett színes grafika lehetővé teszi, hogy kényelmesen játszhasson azzal, hogy kibővíti a puzzle teljes képernyőjét. A labdák eltávolításának folyamatát ritmikus meditatív zenével kísérik.

A képernyő közepén egy elefánt őrzi a földalatti labirintus bejáratát. Zárt állapotban a labirintus ajtaja lótuszvirágnak tűnik. A spirálok a képernyő közepéig több színű golyók láncolatát mozogják. Amint a labdák lánca közeledik, a bejárat megkezdődik.

A Zuma játék feladata, hogy eltávolítsa a golyókat, mielőtt eljutnak a labirintusba.

Be kell, hogy ellenőrizd az elefántot, és készíts az egérrel.

A játék teljes verziója - 25 szint - minden felhasználó számára regisztráció nélkül elérhető. Minden kitöltött szintet a térképen drágakővel jelöltek meg. A szint visszajátszásához kattintson a megfelelő kőre.

A játékszabályok "indiai Zuma golyók"

A golyók eltávolításához elefántból kell lőni őket. A cél csak olyan golyóknál szükséges, amelyek színe megegyezik a lövedék színével. Tehát egy piros lövedék csak akkor távolíthatja el a piros golyókat, kék - kéket és így tovább.

Csak egy, legalább három, azonos színű golyóból álló fürt eltávolításra kerül.

Az első szinten a játékosnak három élete van, amelyeket minden veszteség után töltenek el.

A labda láncának pályája minden szinten bonyolultabbá válik. A legegyszerűbb módja a lánc megcélzásának, amikor az első körben megy. Bizonyos szinteken a labda pálya felborulhat és földalatti is lehet, ami nehezebb beléptetni őket.

Minden szinten a lánc gyorsabban és gyorsabban mozog. Néhány szinten két golyó láncolatával párhuzamosan kell harcolnia.
A passzoló játék titkai "indiai golyók"

Tudva, hogy milyen színű lesz a következő két kagyló, meg tudod tervezni a cselekedeteidet. Tehát egy elefánt csomagtartójában megragadta a labdát, amelyet jelenleg lőttek. A köves kő színét az állat díszítésében meghatározhatja a második lövedék színét. Megnyomhatja a szóközt, és a két kagyló kicseréli a helyeket.

Meg lehet szabadulni a rossz színű lövedéktől az oldalra való felvételhez. A labda beléphet a láncba, és ott vagy oda repülhet a pályáról. Az ilyen hiányosságok számát az általános statisztikák jelzik.

A játék egyes pillanataiban megjelenhetnek a lánc labdái, amelyeken a bomba képe látható. Ha eltávolít egy monokróm léggömböt egy ilyen bombával együtt, felrobban, és megsemmisít több szomszédos golyót. Hasonló bónuszok ingyen állnak rendelkezésre.

Időről időre aranyérmek jelenhetnek meg a láncon kívül. Ahhoz, hogy extra pontokat szerezzen, meg kell szakítania a láncot az érme köré és lőni egy bármilyen színű golyóval.

Segítségével az elefánt foglalkozik egy lánc golyó, akkor áthalad az idő, a pontosság és a sebesség a reakció.

A "Indian Balls" játék ingyen online és regisztráció nélkül játszható le. Indie játék

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus