Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Konferenciaterem bérlés Budapest

Amennyiben konferenciatermet keres, de még nem találta meg az Önnek megfelelőt, válassza a House of Business-t, amely Budapest legpatinásabb környékén, a Lánchíddal szemben kínál konferenciatermet bérlésre.

A következő szolgáltatásokat biztosítják Önnek: 60 főt befogadó terem, vezeték nélküli és szélessávú internet,profi hangrendszer, profi projektor, vetítővászon, flipchart, tollak, kávé, tea és forrócsoki, és akár éttermi és catering szolgáltatások. Mindezt versenyképes áron, Budapest, Széchenyi István tér 7-8. címen. Konferenciaterem bérlés Budapest belvárosában? Csakis a House of Business!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus