Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

beltéri falfestékek

Festék hőszigteléssel

A nagy látogatottságnak örvendő festék portálunkon alaposabban megismerkedhet falfestékekkel, azokkal kapcsolatos igen sok és fontos információval és betekintést kap arról is, hogy az említett termékek milyen kisebb-nagyobb problémákra jelenthetnek egyszerű megoldást. Legyen szó akár beltéri, kültéri festékekről, fafestékekről, tetőfestékekről vagy épp fémfestékekről, itt mindenről talál értékes leírásokat.

Ezekhez kapcsolódóan a beltéri festékeknél nagyon fontos megemlíteni a penészmentesítő és vízhatlan festéket, de informálódhat speciális hő visszaverő tulajdonsággal bíró festékekről is. Kültéri festékek nagyon széles választékáról is olvashat oldalunkon. S ha kültéri festékekről beszélünk, meg kell említenünk diszperziós és a különböző időjárási viszonyoknak ellenálló festékeket is.

Falfesték, beltéri falfesték csak természetesen Auroval

Napjaink nagy részét a négy fal között, zárt terekben töltjük. Falak között lakunk, alszunk, játszunk gyermekeinkkel és itt dolgozunk. Ezért nem mindegy, hogy ebben a zárt dobozban milyen anyagokkal vesszük körül magunkat: egészséges és természetes anyagokkal, vagy vegyszerek, oldószerek, mérgek állandó kipárolgásában.