Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

orvosmeteorológia

Pontosan leírt orvosmeteorológia ma

A pontosan leírt orvosmeteorológia ma az az információ, amire szüksége lenne? Ebben az esetben csak annyit kell tennie, hogy hozzánk fordul és máris minden kérdésére választ kap, máris megtudhatja, hogy az orvosmeteorológia ma kiket is figyelmeztet.

Orvosmeteorológiai információk

Az orvosmeterorológia számos betegséggel foglalkozik, amelyet az időjárá okoz. Megkülönbözteti az időjárás érzékenyeket az időjárásra betegséggel reagálokat és azokat akikre nem hat az időjárás. A betegségek lehetnek fejfájás, vagy éppen migrén, de akár szívrohamot is okozhat az időjárás kedvezőttlen alakulása

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus