Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

sztárok

Kedvenc színészünk: Johnny Depp

Talán nincs is másik olyan színész, aki annyiféle szerepet el tudott már játszani, mint Johnny Depp. A színészt a fiatalok A karib tenger kalózai filmekből ismerhetik, pedig ekkor már számtalan komolyabb alkotás volt mögötte. Kapott már Golden Globe-díjat, de Arany Málnát is, egyedül az Oscar szobrocska nem jött össze.

Sztár hírek

A Decens Sztár hírek témáiban hetente megtalálja legújabb hazai sztárhíreket, saját készítésű rövid beszélgetéseinkben a legnépszerűbb hazai színészekről , sportolókról, hírességekről olvashat, valamint megismerheti a közkedvelt, népszerűségnek örvendő külföldi sztárok életét portréját, illetve hírt szerezhet a kedvenceivel történt legfontosabb eseményekről.

Nagy duett

Nagy duett néven kezdetét veszi egy zenés show műsor a TV2 szervezésében. Amelyben a zenei előadók párja egy ismert média személy lesz (akiknek a zenei képzettsége nem biztos, hogy kiváló, mivel nem énekléssel lettek elismert személyek.