Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

tea

A zöld tea előnyei.

A zöld tea rengeteg jótékony előnnyel rendelkezik. A honlapról nagyszerű információkhoz juthatunk a zöld tea élettani hatásairól, a teázás történetéről, és a teázás kultúrájáról. A zöld tea gyógyászati előnyökkel is rendelkezik. A zöld tea amellett, hogy fogyasztó hatással rendelkezik, gyulladáscsökkentő és sebgyógyító hatással is rendelkezik, amennyiben azt kívülről használjuk. Kattints bátran !

Teás receptek, és tea ismertető

Szereti az újdonságokat? Nincs is jobb egy frissen gőzölgő teánál a hosszú fagyos téli estéken. A tea nemcsak az egészségünkre hat jótékonyan de lelki felfrissülést, vagy épp megnyugvást is ad. Ismerje meg ez a csodálatos növényt, a számtalan gyógyhatását. A teázók hangulatát varázsolja otthonába és hozza el a távol-kelet ízeit.

A legjobb jeges tea receptek

A tea minden évszakban az egyik kedvencünk: télen forrón, tavasszal és nyáron pedig sok-sok jéggel a legjobb szomjoltó. Cukros üdítők helyett frissüljünk fel a nyári hőségben egy nagy pohár jeges teával. Nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük, ráadásul kedvünk szerint számtalan gyümölccsel variálhatjuk. Íme néhány recept!

Almás tea

Hozzávalók:

500 g cukor
6 filter almás tea

A fogyás és a zöld tea

A Távol-Keleten a zöld teát természetessége és kismértékű oxidációja okán inkább kedvelik a tea egyéb formáinál, ráadásul a neve is magasabb státuszára utal: valódi tea. Ennek a különleges élvezeti szernek a készítése folyamán a leszedett leveleket nem engedik érni, készítése során igyekeznek megtartani annak természet adta gyógyerejét.

Védelmet nyújthat a 2-es típusú cukorbetegség ellen a fekete tea

A 2-es típusú diabétesz előfordulási aránya alacsonyabb azokban az országokban, ahol jellemzően több fekete teát fogyasztanak az emberek, derült ki egy 50 országra kiterjedő matematikai adatelemzésből.

Tea

Tea Ünnep honlapunkon számtalan teákkal kapcsolatos hírt, tea receptet, izgalmas tea csomagajánlatokat is találhat. Látogasson meg bennünket még ma és lepje meg családtagjait egy finom ötórai teával. Nálunk minden tea minőségi így Ön biztosan nem fog csalódni, ha áruházunkat választja! Várjuk szeretettel!

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus