Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Zöld Tea

A zöld-tea súlycsökkentő hatásai.

A zöld tea egy ismert fogyókúrás termék, amely a súlycsökkentő hatások mellett egészségünkre is pozitív hatással van. Nagyszerű élénkítő termék, amely koffein tartalma értékesebb, mint a kávéé. A zöld tearendszeres fogyasztásával hatékonyan szabadulhatunk meg a felesleges zsírpárnáktól, valamint megelőzhetjük a fogszuvasodást.

Gátolja a daganatos sejtek anyagcseréjét a zöld tea összetevője

Korábban már több alkalommal is beszámoltunk a zöld tea – ill. egyes összetevőinek – különböző jótékony hatásairól. Most egy friss amerikai kutatás azt mutatta ki, hogy a zöld tea egyik hatóanyaga gátolja a hasnyálmirigy daganatos sejtjeinek anyagcseréjét, ami megmagyarázza, hogyan csökkenti az ital a rák kockázatát, és hogyan lassítja az előrehaladását.

A zöld tea előnyei.

A zöld tea rengeteg jótékony előnnyel rendelkezik. A honlapról nagyszerű információkhoz juthatunk a zöld tea élettani hatásairól, a teázás történetéről, és a teázás kultúrájáról. A zöld tea gyógyászati előnyökkel is rendelkezik. A zöld tea amellett, hogy fogyasztó hatással rendelkezik, gyulladáscsökkentő és sebgyógyító hatással is rendelkezik, amennyiben azt kívülről használjuk. Kattints bátran !

A fogyás és a zöld tea

A Távol-Keleten a zöld teát természetessége és kismértékű oxidációja okán inkább kedvelik a tea egyéb formáinál, ráadásul a neve is magasabb státuszára utal: valódi tea. Ennek a különleges élvezeti szernek a készítése folyamán a leszedett leveleket nem engedik érni, készítése során igyekeznek megtartani annak természet adta gyógyerejét.

Zöld Tea

A zöld tea szó szerint vett tea, mely a Camellia siensis nevezető növényből készül elenyésző mértékű oxidáció segítségével. Elsősorban az ázsiai kontinensen népszerű ital, azonban mára nagy részben a kedvező hatásai következtében egyre keresett tea típus Európában is. Ezeken a helyeken idáig a fekete teát fogyasztották szívesebben. A zöld tea sok előnyös élettani hatással bír.