Ars Corporis :: Dr. Rusz Zoltán plasztikai sebész :: Ráncfeltöltés- és ajakfeltöltés, saját zsír feltöltés, Korrekciós beavatkozások, Esztétikai sebészet

A saját zsír töltése egy olyan beavatkozás, amikor egy adott területen zsírszívást végzünk és a leszívott zsírt egy másik meghatározott területre töltjük be. Biztonságos technika, mivel saját anyagot használunk fel, így immunológiai, allergiás reakció nem alakulhat ki. Mélyebb ráncok, redők kontúrhiányok töltésére alkalmas. Az anyag jellege miatt vékony, kis ráncok töltésére nem alkalmazzuk. Hátránya az, hogy a betöltött zsír egy része felszívódhat, de más, szintetikus töltőanyaggal összehasonlítva meghatározott idő alatt teljesen felszívódnak. A beavatkozás 30-60 percet vesz igénybe, ismételhető. A szúrás helyén átmeneti bőrpír, duzzanat, feszülés előfordulhat.
A Hialuronsav tartalmú készítmények (pl.: Restylane, Varioderm, Juvederm) szintén biztonságos anyagok, mivel a szervezet szöveteinek természetes nélkülözhetetlen alkotórészei, és különböző területen vannak jelen (szem, izületek és a bőr). Idővel a bőrben lecsökken a hialuronsav mennyisége, melynek következtében a szövetek feszességének, rugalmasságának csökkenéséhez vezet és ráncok kialakulását eredményezi. Az öregedési jelek elleni harc egyik lehetősége, hogy helyileg a bőr különböző rétegeiben fecskendezve pótoljuk a hialuronsav hiányát.
A beavatkozás ideje 15-20 perc. A gyártó leírása alapján hatása 12 hónap is lehet. A beadás helyén átmeneti bőrpír, duzzanat, viszketés mérsékelt fájdalom előfordulhat.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus