Autóalkatrész-Suzuki

A cég új,bontott és utángyártott Suzuki autó alkatrészek nagy választékával várja vevőit. Suzuki autó típusok széles választékához tudunk biztosítani,bontott,új és utángyártott alkatrészeket. A tanácsadás ingyenes,amennyiben bármilyen kérdése van forduljon bizalommal munkatársunkhoz.
A cégnél autókölcsönzés is lehetséges.Amennyiben autót szeretne bérelni azt a következő feltételekkel teheti meg:személyi igazolvány vagy útlevél
lakcím igazoló kártya
minimum 2 éves vezetői engedély
1 db 2 hónapnál nem régebbi közüzemi számla (víz, gáz, villany, vezetékes telefon), ami a bejelentett lakcímre szól.
Autóbérléssel kapcsolatos tudnivalók és információk:A kaució összege autónként változó: 50.000 – 100.000.-ig terjed, melyet a bérleti idő elején a bérleti díjjal együtt kell megfizetni.
Foglalás esetén nem konkrét autót foglal, hanem típust.
Autóinkat tisztán adjuk át, visszaadni is ilyen állapotban kell, amennyiben nem így történik 2.500.-Ft takarítási díjat számítunk fel.
Autóinkat teli tankkal adjuk át, és úgy is kérjük vissza.
Minden megkezdett 24 óra egy új napnak számít. (türelmi idő 1 óra)
A bérleti díj tartalmazza a gépjármű kötelező biztosítását, egyes autók esetben a Casco díjat, a súlyadót és a gépkocsi rendeltetésszerű használatához tartozó karbantartási költségeket, téli/nyári gumit az évszaknak megfelelően. Casco önrész 10%, min. 100.000 Ft.
A Casco biztosítás nem érvényes, felni és gumi sérülés, valamint az utastérben keletkező károkra. Haladéktalanul értesíteni kell a bérbeadót lopáskár esetén, és az egyeztetést követően megtenni a rendőrségen a feljelentést. A bérautó eredeti kulcsát, forgalmi engedélyét, továbbá a rendőrségi feljelentést át kell adni a bérbeadónak. Amennyiben ez nem történik meg, teljes anyagi felelősséggel tartozik a gépjárműért.
Mindennemű káresemény és baleset esetén azonnal és közvetlenül köteles a bérlő értesíteni a bérbeadót.
Baleset esetén kötelező a baleseti kárbejelentő lap kitöltése és rendőrségi jegyzőkönyv felvétele.
Szükség esetén csereautót biztosítunk.
Kiszállítás esetén a dokumentumokról fénymásolatot kérünk.
Non-stop 24 órás telefonos elérhetőség.
Foglalását gyorsan és egyszerűen telefonon intézheti.
Határátlépés csak külön engedély alapján lehetséges.
Külföldi használat esetén felárat számítunk fel, a részletekről érdeklődjön munkatársainktól.
Bővebb információért és elérhetőségeinkért keress fel weboldalunkat.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus