Autómentés

Amennyiben megbízható sofőrszolgálatra van szüksége, hívja a sofőrguru sofőrszolgálatot Budapesten non-stop. Autómentő kollégánk hazaviszi Önt és autóját is - nem kell aggódnia, hogy hol hagyja járművét. Csupán annyit kell tennie, hogy hívja az Ön személyi sofőrjét a Sofőrgurut, akár a fenti telefonszámra kattintva! Autómentő diszpécserünk készséggel áll az Ön rendelkezésére 0-24h-ig az év bármely napján!

Minden megbízást pontosan, az ügyfél igényei szerint végzünk el. Ebben jelentős segítségünkre van a komoly, európai szintű elvárásoknak is megfelelő autómentőnk, valamint kollégáink sok éves tapasztalata, szaktudása. Gépjárművünk megfelel a legkomolyabb emissziós elvárásoknak, így Európa bármely országába, városába célt érünk!

A sofőrszolgálat választási lehetőség minden szórakozni vágyónak, aki nem köt kompromisszumot az alkohol fogyasztás és saját autó kényelme között.A Sofőrguru sofőrszolgálat azzal a céllal alakult, hogy alternatívát nyújtson azon felelősségteljes Hölgyek és Urak számára, akik szívesebben bízzák magukat és autójukat fix sofőrszolgálatra, mert egyetértenek azzal, hogy a megfontolt, felelősségteljes, nyugodt ugyanakkor magabiztos vezetési stílus jellemezi, melyet a baleseti statisztikák is alátámasztanak. Mindemellett kellemesebb társaságot nyújtanak a hazaúton.

Autómentő járműveink új, magas színvonalú technikával felszereltek. Budapesti telephelyünkön rendelkezünk autó vontató, autószállító, tréleres járművekkel. Az autómentés során biztosítjuk a korszerű felszerelést, a legújabb technikát, a rengeteg tapasztalatot. Csak kiváló eszközökkel lehet kiváló munkát végezni, Önnek illetve nekünk is fontos, hogy járműve az autómentés során biztonságosan, sértetlenül érjen haza.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus