Az olajos magvak csökkenti a rák és a szívbetegség kockázatát

Az olajos magvak olyan telítetlen zsírsavakat, továbbá vitaminokat, ásványi anyagokat és más értékes tápanyagokat tartalmaznak, amelyek csökkentik a koleszterinszintet és a szervezetben lévő gyulladást. A rendszeres „magevők” ezen kívül valószínűleg vékonyabbak és kisebb eséllyel dohányoznak is, mint azok, akik egyáltalán nem esznek ilyesmit.

A magvak fogyasztása lényegesen csökkenti a szívbetegség vagy a rák miatti halálozás kockázatát – derül ki egy friss tanulmányból, amelynek alapján minél többet eszik belőlük valaki, annál kisebb az esélye a 30 éven belüli halálozásra. Naponta egy maroknyi mag ötödével csökkenti a bármilyen okból bekövetkező halálozás veszélyét, 30 százalékkal a szívbetegség miatti halálozásét, és 11 százalékkal a rák miattiét...

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus