Bartos Erika könyvek

A mesék azok a varázslatos élmények, amelyek emléke éveken keresztül elkísér bennünket. A meséket soha nem lehet megunni, hiszen rengeteg, csodálatos mesekönyv van, és elhivatott szerzők ma is gyönyörű műveket alkotnak. Magyarország legsikeresebb művésze Bartos Erika, aki könyveivel mindenkit átalakít.

Mit kaphatunk a Bartos Erika Könyvektől?

A Bartos Erika könyvek legismertebb könyvsorozata a Bogyó és Babóca. Az első kötete 2004-ben jelent meg. A sorozat minden kötete a csigafiú és a katicalány életén keresztül mutat be egy- egy helyzetet. Emberi kapcsolatokról, mindennapos dolgokról például bicikliről, vagy korcsolyázásról, de betegségekről is tájékoztatnak ezek a könyvek. A Bogyó és Babóca sorozat annyira sikeres lett, hogy filmet is készítettek belőle. A filmet pedig Oscar díjra jelölték. Több nyelvre lefordították. Románul, szlovákul németül, csehül, szlovénül, de még törökül is olvasható sőt a kínai gyerekek is örülhetnek, hiszen mandarin nyelven is olvasható a sorozat.
Bogyó és Babóca foglalkoztató könyv is készült az aprócska olvasóknak.

Bartos Erika segítő könyveket is alkotott. Meséiből pszichológiai támogatást is kaphatnak a gyermekek. Ír az Elmúlásról és a súlyos fogyatékkal élő gyermekek számára is támogatást nyújt. Így a sérült gyermekek is könnyebben megérthetik a nagy mértékben korlátozott élethelyzetüket.

Bartos Erika a fővárosban él. Brúnó közreműködésével a város híres épületeit is bemutatja a legkisebbeknek.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus