Béreljen tárhelyen Ön is a BIX2 adatközpontban

A BIX2.hu három fő szolgáltatást kínál:
- Szerver hosting: ez esetben az ügyfelek saját gépüket hozzák be és helyezik el a BIX2.hu szervertermeiben, tehát külső gép elhelyezését igénylik.
- Szerver bérlés: akik nem kívánnak saját gépre beruházni, mert az költségesebb megoldás lenne, havi bérleti díjért egy teljes gép bérlésére van lehetőség.
- Virtuális szerver (VPS) hosting: költséghatékony és mobil megoldás, amelyet szerverköltség és bérleti díj helyett kínálunk. Akik nem tudnák kifizetni egy teljes gép bérleti díját, azok egy virtuálisan kialakított géprészt bérelnek. Az így kialakított virtuális tárhely fizikai megfelelőjével azonos felhasználói élményt nyújt, mégis időt és pénzt takarít meg mobilitásának köszönhetően. (Például: Az esetleges leállásoknál, a felesleges utazások elkerülhetőek a szerverterem és a lakhely között, hiszen nem fizikai gépről van szó.) Virtuális szerver rendelése esetén 1 hét ingyenes kipróbálást adunk ajándékba!

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus