Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Biztonságos egy kutyahám használata?

A legtöbb kutyahám általában textilből, vagy bőrből készítik, csak úgy, mint a nyakörveket. Ezek az anyagok nem irritálhatják a kutyát, ezért teljesen biztonságosnak mondhatók ezen a téren.

Azért fejlesztették ki ezeket az eszközöket, hogy a kisebb méretű, illetve fiatal kutyusokat is könnyedén tudjuk sétáltatni, kordában tartani. A hám az egész testet fogja, így a sétáltatónak is jóval könnyebb dolga lesz, ha esetleg egy nagyobb méretű kutyus elkezd üldözni egy macskát. Természetesen bármilyen fajtájú és méretű kutyán alkalmazható a hám, nincsenek megkötések. Sokan inkább már ezt használják a nyakörv helyett, mivel kényelmesebb a kutyánknak és nekünk is.

Az Állateledelshop kínálatában rengeteg kutyahámot megtalál, melyek teljesen biztonságosak és kényelmesek. Ha nem a hámokra kíváncsi, akkor még számos felszerelés, táp és kiegészítő érhető el kutyusaink, cicáink, madaraink és rágcsálóink számára.

Tekintse meg az Állateledel Webáruház kínálatát!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)