Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

állat

Kutyahámok jellemzői és előnyei! – 3. rész

Már két bejegyzésünk is született a kutyahámokról! Az első részben elolvashatja, hogy milyen korú és méretű kutyáknak javasolt a hám viselése, illetve a második részben pedig arról írtunk, hogy milyen anyagokból készülnek a hámok és hogyan ellenőrizhetjük a megfelelő szorosságot.

Kutyahámok jellemzői és előnyei! – 2. rész

Cikksorozatunk első részében már kitárgyaltuk, hogy milyen méretű és korú kutyusoknál javasolt a hámok használata, ha pedig a hám kínálat érdekli, akkor kattintson a linkre! Ebben a bejegyzésben az átlagos hámok anyagát és biztonságos használatát írjuk le.

Kutyahámok jellemzői és előnyei! – 1. rész

Tekintse meg az Állateledelshop kutyahám kínálatát, mivel biztosan talál magának és kutyájának olyan hámot, mely megkönnyíti életüket. A kutyahámok elterjedésével egyre többen pártolnak el a klasszikus nyakörvek mellől.

Hol tudok jó minőségű állateledelt vásárolni?

A jó minőségű állateledel elengedhetetlen kedvencünk megfelelő fejlődéséhez és életéhez. Számos ilyen jellegű bolt megtalálható a piacon, azonban nem mindegyik árul megfelelő minőségű eledelt. Ha az állateldelshoptól rendel, akkor nem kell attól tartania, hogy nem az van a dobozban, ami rá van írva.

Biztonságos egy kutyahám használata?

A legtöbb kutyahám általában textilből, vagy bőrből készítik, csak úgy, mint a nyakörveket. Ezek az anyagok nem irritálhatják a kutyát, ezért teljesen biztonságosnak mondhatók ezen a téren.

Pingvines Játékok

Pingvin egy aranyos kis állat, akinek alapból van egy csini ruhája, de nem árt a követni a divatot, így többféle öltöztetős játékban teljesen egyedire varázsolhatod a kicsi pingvineket. Megválaszthatod, hogy milyen ruhájuk legyen, de még azt is, hogy milyen legyen a szemük vagy a csőrük formája.

Állatos Játékok

Nem oly rég indítottuk útjára ezt az állatos játékok oldalt, de már most is jó néhány visszatérő látogatónk van, akiknek nagyon bejön az oldal. Ezen csakis olyan játékok vannak, amikben valamilyen állatokat lehet és kell is játszani.

Állatos Játékok

Az állatok is szoktak enni és egy titkos világban saját éttermük is van. Jelen esetben az állatos játékok között az Állati Étterem játékban bújik meg ez a mesevilág, ahol egy szép kis éttermet kell üzemeltetnünk és az a feladatunk, hogy a betérő állat vendégek minden kívánságát teljesítsük.

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus