Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Üvegkorlát igényeid szerint

2020-at írunk, az üveg berendezések, belsőépítészeti elemek virágkorukat élik. Ez természetesen nem csupán véletlen, az üveg számos pozitív előnnyel bír számos területen a hagyományos építőanyagokkal szemben. Hiszen átereszti a fényt, megfizethető áron van, nem csökkenti, hanem növeli a térérzetet, ráadásul kellemes ránézni. A modern lakásokban, házakban, irodákban épp ezért építenek be például üvegkorlátokat: sokoldalúan jó. Az üvegkorlátokat kültéren és beltéren is szívesen használják. A teraszról üvegkorláttal megnyílik a kilátás, a fény utat talál magának, a letisztult design illik a mai építészeti normákba. Beltéren lépcső mellé, vagy galériára is igen mutatós tud lenni, ráadásul ezek az üvegkorlátok biztonsági üvegből készülnek, így nem okoznak akkora kárt, ha esetleg sikerül széttörni őket, szemben a nem edzett üvegekkel. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, válassza a Glassworks Hungary Kft. csapatát, akik egyedi üveg gyártásban járatosak, megvalósítják üveges belsőépítészeti igényeidet.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus