Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

A bodorrózsa előnyei.

A bodorrózsa egy sokoldalú gyógynövény, amelynek története a görög mitológiáig nyúlik vissza. Egészségügyi előnyeinek köszönhetően hatékonyan alkalmazható megfázásos és influenzás tünetek enyhítésére és megelőzésére egyaránt. Antivirális és antibakteriális hatása mellett gyulladáscsökkentő és immunerősítő tulajdonságokkal is rendelkezik. Vírus-, baktérium- és gombaölő hatású, továbbá salaktalanítő és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik. Kiemelkedően magas antioxidáns tartalommal bír.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus