Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Chia mag, a természet ereje

A chia mag kedvező hatásai
Fogyasztásával kitartóbb leszel és jobban teljesítesz. Méregtelenítő hatását senki sem vitatja, hiszen hihetetlen mennyiségű toxint és salakanyagot képes eltávolítani szervezetünkből nagy vízfelvevő képessége miatt. A chia mag ennek a tulajdonságának köszönhetően hamar teltségérzetet okoz a gyomorban, majd zselés állagának köszönhetően felgyorsítja az anyagcserét, így fogyókúrához is kiváló kiegészítő anyag. Igazi antioxidáns, így fiatalít, megelőzi a betegségeket, megköti a szabad gyököket, tehát tumorellenes.

A chia mag felhasználása
Felhasználása nagyon egyszerű! Tehetjük pékáruba, hozzáadhatjuk reggeli zab- vagy gabonapehelyhez, joghurthoz gyümölcsitalokhoz. Az ajánlott mennyiség 15 g/450 ml. Tejbe, turmixba téve besűrűsödik, rövid idő alatt pudingszerű állaga lesz. Íztelen, tehát kedvünkre ízesíthetjük, adhatunk hozzá például gyümölcsdarabokat.

részletek a cikkben

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)