Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Crystal Nails műköröm

A Crystal Nails az egyik legnépszerűbb műkörmös márka a körmösök körében. A CN képes mindig megújulni az aktuális műköröm divat számára. A műköröm alapanyag fejlesztések állandóak, hogy a szakmabeliek aktuális igényeit kitudják elégíteni. A Crystal Nails kiváló minőségét bizonyítja, hogy a CN termékekkel versenyzők többszörös világbajnoki és olimpiai győzelmet értek el. Az anyagok tesztelését, így nemzetközi bajnok műkörmöseink végzik. Az igazi Crystal műköröm alapanyag és kellék választék rendkívül gazdag.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus