Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Duguláselhárítás

A duguláselhárítás nem egy könnyű szakba. Nem tanítják! Tapasztalati úton lehet megszerezni azt a tudást ami kell egy igazán jó duguláselhárító szakembernek.
A mai világba nem elég már egy egyszerű spirál és egy gép. Sokszor van az, hogy a dugulások visszatérnek és ennek meg kell mondani az okát.
Ezért lett kitalálva a kamerás csatornavizsgálat.
Mi is az a kamerás csatornavizsgálat?
A felesleges találgatások helyett ezzel a módszerrel egyből megmondhatjuk mi az ok annak hogy a dugulás rövid időn belül állandóan visszatér. Egy jó szakembernek a felszerelései között kell lennie.
A használata a következő:
Van egy betoló rúd aminek a végén van a kamera feje. A betolórúdon belül van az a kábel ami viszi az információt a rúd másik végébe ahol hozzá van csatlakoztatva (általában, színes) monitorhoz. Ezzel a módszerrel tökéletesen láthatjuk a csatornahálózat állapotát. Egyes kamerák képesek felvételek készíteni, így az akár dokumentálható is.

A másik nagyszerű szolgáltatás a nyomvonal meghatározás.
Kamerás vizsgálattal megtudjuk állapítani a visszatérő dugulások okát!
De azt is meg kell határozni, hogy hol a hiba pontos helye. A nyomvonal meghatározás erre alkalmas és akár 10 cm pontossággal is meg lehet határozni. Így nem kell felásni a kertet vagy esetlegesen feleslegesen bontani.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)