Milyen hómarót válasszunk?

Egy hómaró kiválasztása valószínűleg Önnek sem könnyű feladat, mivel elég sok fajta található meg a piacon. Léteznek egy, két és háromfokozatú gépek, melyek mind különböző terepekre és hómennyiség eltakarítására a legalkalmasabbak. Elmagyarázzuk Önnek a különbségeket és a későbbiekben talán könnyebben tud majd dönteni!

Az egyfokozatú hómarók a legegyszerűbbek felépítés szempontjából és Magyarországon jó eséllyel a leghasználtabbak is. Mérsékelt mennyiségű hó eltakarítására kiválóan alkalmasak. Ha kertünkbe szeretnénk hómarót választani, akkor bőven elegendő lesz egy egyfokozatú hómaró. A kétfokozatú gépek már komolyabbak, mivel itt a marócsigát és a kidobó egységet külön motor hajtja, így sokkal lassabban is foroghat a marófej. Ezek a gépek sokkal nagyobb hó mennyiség elhordására is képesek, akár még a vizes, nehéz hóval is megbirkóznak. Általában szélesebb területen is tudnak dolgozni. Átlagos otthonokhoz nem ajánlottak, de parkokba, közterületekre vagy hatalmas birtokokra viszont annál inkább. A legjobb és legbonyolultabb típus a háromfokozatú hómaró. Ezek a gépek mindig hójáró talppal rendelkeznek, hogy bármilyen felszínen könnyedén tudjanak haladni. Hasonló a felépítésük, mint a kétfokozatú gépeknek. Rendkívül nehéz és nagy mennyiségű hó eltakarítására is képesek.

Reméljük tudtunk segíteni Önnek, hogy melyik hómaró mire jó. Tekintse meg a Fűnyírótraktorok.hu webáruház hatalmas hómaró kínálatát és könnyítse meg a téli munkát!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus