Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Emberi jogaikért álltak ki a fiatalok

December 10-én, 11 órakor a Fiatalok az Emberi Jogokért Alapítvány békés demonstrációs sétát tartott Budapesten a Nyugati térről az Oktogonon keresztül a Hősök terére.

A séta alatt felhívták a figyelmet az Emberi Jogok fontosságára és betartására, valamint több mint ezer embernek adták át a Jogaikat tartalmazó kiadványokat. A megérkezés után látványosan felengedték az Emberi Jogos kék színű lufikat.

A Fiatalok az Emberi Jogokért Alapítvány már 10 éve dolgozik azon, hogy eljuttassa az embereknek az Emberi Jogok ismeretét. Az Alapítvány számos alkalommal rendezett hasonló demonstrációt, mert nem ért egyet azzal, hogy a mindennapokban az emberek nem rendelkeznek ezen Emberi Jogok ismeretével, és ebből számos visszaélés, probléma és diszkrimináció származik.

A világban még mindig az egyik leghatalmasabb iparág az emberkereskedelem, még mindig több millió gyermek dolgozik rabszolgaként. Elrettentő adat, hogy a gyermekprostitúció a virágkorát éli, az UNICEF 2015-ös adata alapján pedig több mint 190 ezer menekült gyermek volt nyilvántartva, akikből több ezer tűnik el a vándorlásuk közben.

"Az emberi jogokat valósággá kell tenni, nem idealista álomként kezelni". L. Ron Hubbard

Az Alapítvány ezért is szervez ilyen békés felvonulást, mikor a budapesti járókelőket tudja tájékoztatni az Emberi Jogokról, így járulva hozzá egy szabadabb és tisztességesebb világhoz.

Információ:
www.fiatalokazemberijogokert.hu

Még nincs szavazat