Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

passzívház

Nyílászáró és Árnyékolástechnikai Áruház

Több, mint 20 éve nyílászárók és árnyékolástechnikai termékek forgalmazása és szerelése.

Nyílászárók, árnyékolástechnikai termékek, ezek kiegészítői és a szükséges segédanyagok nagykeráron. Kínálatunkban műanyag, fa, alumínium, alumíniumborítású fa (alu-fa) típusok közül válogathat, az átlag piaci ár alatt. Passzívházakhoz is!

A passzívház igazából egy rendszer!

A manapság egyre népszerűbb alacsony rezsivel rendelkező házak, különleges technológiát használnak. A passzívház maga egy nagyobb rendszer. A passzívház összesített energiafelhasználással működik. A passzívház mindösszesen 15 kilowatt/óra lehet négyzetméterenként évente. Ebben az energia felhasználásban benne van a fűtés, a melegvíz ellátás és a villamos energia is.

A passzívház éves energiaköltsége

Egy energiatakarékos ház tervezésénél meg kell felelnünk bizonyos minősítési elvárásoknak. A passzívház éves energiaköltsége nem lehet több évente mint két euró. Ebbe nemcsak a fűtést kell beleszámolni, hanem a melegvíz készítését is. A passzívház költségeihez tartozik még a világítás, szellőztetés kezelése és az egyéb energiafelhasználási lehetőségeket.

Passzívház Szombathely

Egy kifejezetten takarékos, praktikus passzívház Szombathely minden kerületében, a város környékén ma már mindenki, avagy minden kedves érdeklődő számára kifejezetten könnyedén elérhető lehet, így ha egy ideje Ön is eldöntötte, hogy itt az ideje élni ezekkel a lehetőségekkel, hogy ezentúl

Passzívház árak kedvező feltételekkel

A passzívház árak kedvező feltételekkel együtt vehetőek igénybe minden kedves érdeklődő számára, aki mellettünk teszi le a voksát, így ha már Ön is gondolt arra, hogy jó lenne egy csodálatos passzívházban lakni, akkor nálunk a helye, ahol még a passzívház árak is igazán barátiak.

Passzívház

A passzívház építés ma már Magyarországon is divatba jött és ez olyan divathullám, amelynek mindenkinek hódolnia kellene. Hiszen ilyen házak építésével lényegesen lecsökkenthető a hagyományos fűtés környezetromboló hatása, mert ezek a házak különleges technikák révén őrzik meg a hőjüket, úgy, hogy szinte fűtésre sincsen szükség.

Zöld energia pályázatok

Pályázatok, pályázati hírek, pályázati információk - információs portál - hasznos cikkek.
Energiacentrum hírportál:

Passzívház tervezés

A passzívház kényelmes hőmérsékletet biztosít de mindeközben energiát is megtakarít. Nem kell magas számlákkal terhelnie költségvetését, valamint környezetkímélő eljárásokkal építheti fel házát ha a passzívház minősítéssel ellátott anyagokat és módszereket használja fel mikor már házát tervezi építi és végül berendezi.

Passzívház építése

Már régóta szeretne többet megtudni a környezetbarát épületekről? Most itt a remek alkalom! Oldalunkra összegyűjtöttük a legtöbb hasznos cikket, melyekből mindent megtudhat az energiatakarékos építőiparról! Látogasson el weboldalunkra és böngésszen a cikkeink között!

Extrém energiatakarékos ház egyenlő passzívház!

Új ház építése nagy kihívás. Számos szempontot mérlegelni kell ahhoz, hogy egy harmonikus, biztonságos otthont teremtsünk.