Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

passzívház

Nyílászáró és Árnyékolástechnikai Áruház

Több, mint 20 éve nyílászárók és árnyékolástechnikai termékek forgalmazása és szerelése.

Nyílászárók, árnyékolástechnikai termékek, ezek kiegészítői és a szükséges segédanyagok nagykeráron. Kínálatunkban műanyag, fa, alumínium, alumíniumborítású fa (alu-fa) típusok közül válogathat, az átlag piaci ár alatt. Passzívházakhoz is!

A passzívház igazából egy rendszer!

A manapság egyre népszerűbb alacsony rezsivel rendelkező házak, különleges technológiát használnak. A passzívház maga egy nagyobb rendszer. A passzívház összesített energiafelhasználással működik. A passzívház mindösszesen 15 kilowatt/óra lehet négyzetméterenként évente. Ebben az energia felhasználásban benne van a fűtés, a melegvíz ellátás és a villamos energia is.

A passzívház éves energiaköltsége

Egy energiatakarékos ház tervezésénél meg kell felelnünk bizonyos minősítési elvárásoknak. A passzívház éves energiaköltsége nem lehet több évente mint két euró. Ebbe nemcsak a fűtést kell beleszámolni, hanem a melegvíz készítését is. A passzívház költségeihez tartozik még a világítás, szellőztetés kezelése és az egyéb energiafelhasználási lehetőségeket.

Passzívház Szombathely

Egy kifejezetten takarékos, praktikus passzívház Szombathely minden kerületében, a város környékén ma már mindenki, avagy minden kedves érdeklődő számára kifejezetten könnyedén elérhető lehet, így ha egy ideje Ön is eldöntötte, hogy itt az ideje élni ezekkel a lehetőségekkel, hogy ezentúl

Passzívház árak kedvező feltételekkel

A passzívház árak kedvező feltételekkel együtt vehetőek igénybe minden kedves érdeklődő számára, aki mellettünk teszi le a voksát, így ha már Ön is gondolt arra, hogy jó lenne egy csodálatos passzívházban lakni, akkor nálunk a helye, ahol még a passzívház árak is igazán barátiak.

Passzívház

A passzívház építés ma már Magyarországon is divatba jött és ez olyan divathullám, amelynek mindenkinek hódolnia kellene. Hiszen ilyen házak építésével lényegesen lecsökkenthető a hagyományos fűtés környezetromboló hatása, mert ezek a házak különleges technikák révén őrzik meg a hőjüket, úgy, hogy szinte fűtésre sincsen szükség.

Zöld energia pályázatok

Pályázatok, pályázati hírek, pályázati információk - információs portál - hasznos cikkek.
Energiacentrum hírportál:

Passzívház tervezés

A passzívház kényelmes hőmérsékletet biztosít de mindeközben energiát is megtakarít. Nem kell magas számlákkal terhelnie költségvetését, valamint környezetkímélő eljárásokkal építheti fel házát ha a passzívház minősítéssel ellátott anyagokat és módszereket használja fel mikor már házát tervezi építi és végül berendezi.

Passzívház építése

Már régóta szeretne többet megtudni a környezetbarát épületekről? Most itt a remek alkalom! Oldalunkra összegyűjtöttük a legtöbb hasznos cikket, melyekből mindent megtudhat az energiatakarékos építőiparról! Látogasson el weboldalunkra és böngésszen a cikkeink között!

Extrém energiatakarékos ház egyenlő passzívház!

Új ház építése nagy kihívás. Számos szempontot mérlegelni kell ahhoz, hogy egy harmonikus, biztonságos otthont teremtsünk.

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus