Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Füzet készítés egy megbízható céggel!

Sokan gondolják úgy, hogy egy füzetet egyszerűen csak meg kell venni a legközelebbi szupermarketben és el is van intézve a dolog, azonban ha egy feltörekvő vagy meglévő vállalkozás prezentálásához, bemutatójához van rá szükség, akkor mindenképpen érdemes a füzet készítésre rákeresni. Szinte mindegyik komolyabb nyomda foglalkozik a füzet készítéssel, nem is véletlenül, mivel ez a nyomdai termék az egyik legkeresettebb. Egy füzet kiváló megoldást jelent, ha be kell mutatni az adott vállalkozást, termékbemutatókhoz, útmutatókhoz, műsorfüzetekhez, de még időközönkénti akciók leírásához is kiváló. A legelterjedtebb megnevezése a füzet, de gyakoriak még a brosúra, vagy a tájékoztató füzet megnevezések is. A legtöbb esetben a bizonyos irkatűzés technológiát alkalmazzák a lapok összefűzéséhez, amely körülbelül 80 oldalig kiváló minőséget jelent. 80 oldal fölött azonban inkább már a ragasztókötést alkalmazzák, mivel ezzel az eljárással sokkal időt állóbb és minőségibb termékeket lehet készíteni, de természetesen ez csak a magasabb oldalszám esetén szükséges. Tekintse meg a Focus-Premier nyomda oldalát és kérjen árajánlatot még a füzet készítésre!

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus